Ladies Designs

NEW STOCK UPDATE

SIZE S

maroon-stripe

5fca68cf2617788e23f26923b5c91593

1-DARK MAROON STRIPE -RM42.00

2-CITRUS -RM42.00

red-crimson1summ-dark-bluesumm-khaki-greensumm-apple-green

3-RED CRIMSON -RM 39.00

4-DARK BLUE EMB-RM39.00

5-KHAKI GREEN -RM39.00

6-LILAC  FLOWERY-RM39.00

7-APPLE GREEN -RM39.00

8-DARK MUSTARD -RM39.00

SAIZ M

maroon-stripe5fca68cf2617788e23f26923b5c91593red-crimsonsumm-apple-greendark-mustard

AL-JANNAH COLLECTION 3/2008

ha013b-lilac-cuff-300.jpg

  • HA016-TURQUOISE ( S CUT )

  • PRICE : RM39 ( S,M,L),RM40 (XL ) & RM41 (2XL-3XL)

  • S,M,L ( OUT OF STK ) & XL,2XL & 3XL ( IN STOK )

AL-JANNAH COLLECTION 2/2008

ha017-lime-yellow-300.jpgha017-lime-yellow-motif-300.jpg

  • HA017- LIME YELLOW ( S -CUT)

SIZE : S -3XL
PRICE : (S-L) RM 39 ( XL)RM40,( 2-3XL ) RM41
NOTE : S,M , L ( TEM.OUT OF STOCK), XL,2XL,3XL ( IN STOCK )

ha018-salmon-peach-300.jpgha018-salmon-peach-motif-300.jpg

  • HA018 – SALMON PEACH ( S-CUT )

SIZE : S -3XL

PRICE : ( S-L ) RM 39, ( XL) RM 40 , ( 2-3XL) RM 41

ham019a-black-300.jpg

HA019A-BLACK WITH PINK

SIZE : S -3XL
PRICE : ( S-L ) RM39, ( XL) RM 40, ( 2-3XL) RM41

Al-JANNAH COLLECTION 1/2008

ha013a-lilac-no-cuffs-300.jpgha013a-lilac-sleeves-300.jpg

HAO13 – LILAC (NORMAL SLEEVES)

SIZE : S -3XL
PRICE : RM 40-42
ha013b-lilac-cuff-300.jpgha013b-lilac-sleeves-300.jpg
HAO13B – LILAC (CUFF)
SIZE : S -3XL
PRICE : RM 40- 42
ha014b-lavender-cuffs-300.jpgha014b-lavender-sleeves-cuff-300.jpg
HAO14 – LAVENDER (NORMAL SLEEVES)
SIZE : S -3XL
PRICE : RM 39-41
HAO14B – LAVENDER (CUFF)
SIZE : S -3XL
PRICE : RM 40-42

NEW MAR 2008

dark-peach-summaya.jpgocean-blue-summaya.jpgnew-pink-summaya.jpgred-chili-summaya.jpg

SIZE : S -3XL
PRICE : RM 39-41
  • OX 034A – DARK PEACH
  • OB 010A – OCEAN BLUE
  • PX 010A – PINK
  • RR 038A – RED CHILLI

 

summ-black-emb.jpg summa-lavender.jpg pine-cuff.jpg summa-peach.jpg

Review the detail ….
summ-black-emb.jpg
KW0031A -Black & White
Muslimah T-Shirt , Single ToneMaterial : 100% Cotton

SIZE : S -3XL
PRICE : RM 39-41
summa-lavender.jpg
PX0026A – LAVENDER WITH EMBROIDERY
Muslimah T-Shirt, single tone
Material : 100% cotton
Colour Body : Lavender ( Light Purple )
Size : S-3XL
Price:RM 39-41

summa-peach.jpg

PP0034A – PEACH WITH EMBROIDERY

Muslimah T-Shirt , Single Tone

Material : 100% Cotton

Saiz : S-3XL Price : RM39- 41

pine-cuff.jpg

VP0034A – PALE VIOLET

Muslimah T-Shirt , Single Tone

Material : 100% Cotton

Saiz : S-3XL Price : RM39-41

SUMAYYA DESIGN

summ-apple-green.jpg summ-pink.jpg summ-navy-blue.jpg summ-cream.jpg summ-khaki-green.jpg summ-red-crimson.jpg summ-dark-blue.jpg summ-milange.jpg

Review the detail ……..

1- OCOO23A-ORANGE/CREAM

Muslimah T-Shirt , single tone. Material – Fully combed 100% cotton

Colour : Body : ORANGE

Sleeve & Body underlay extensions : CREAM

SAIZ – S-3XL, PRICE RM 39-41


1SAIZ – S-3XL ,PRICE RM 39-41

MK0022A – MILANGE @ GREY/BLACK

 

BB0003A- NAVY BLUE PRINTING

BX0012A-DARK BLUE EMBROIDERY PC 0008A-PINK BUTTERFLY

HILYAH DESIGN WITH ISLAMIC

MOTIF

JAN 2008 COLECTION

ladies-coral-pink.jpg ladies-dark-pink.jpg ladies-grass-green.jpg

Review the detail…

ladies-coral-pink.jpgHAD 001 – Coral

ladies-dark-pink.jpgHA010 – Dark Pink/Medium Pink

ladies-grass-green.jpgHA011 – Grass Green/Yellow

Muslimah T-shirt New Design
Size : S-3XL
Price : RM 39-41

PERHATIAN: HARGA BAJU YANG TERTERA DI BLOG INI HANYA SAH UNTUK PEMBELIAN MELALUI INTERNET DAN DI MALAYSIA SAHAJA. HARAP MAKLUM.

71 Responses

  1. saya berminat dengan baju BX 0012A dark blue,saya nak beli satu,ada stok lg tak,saiznya 3XL….macammana pembayaran nya

  2. Assalamualaikum

    TQ…utk baju BX 0012A , stok dlm proses . Tp kalau boleh saya cadangkan Maroon HA 002,yg sgt mandapat sambutan ….
    Pls chk ur email …

  3. saya berminat dgn beberapa design utk t-shirt.. caner saya nk tempah,yer?

  4. Salam Nurulhuda

    nurul boleh nyatakan kod baju & saiz. saya akan maklumkan jika ada saiznya.
    tq

  5. klau berminat dan nak bli, blh htr ke ofis?

  6. masih ade stok untuk baju HA008B black dan
    HA004 medium black/dark blus saiz L?berapa harganya?
    if beli banyak dapat diskaun x?

  7. Salam Hidayah

    HA008b Black Saiz L habis cuma tinggal saiz 2XL& 3XL je, tp ada pattern yg sama warna dark blue kalau berminat, HA004 Medium blue/dark blue ada saiz L

    TQ

  8. assalammualaikum w.b.t.

    Saya berminat untuk mendapatkan beberapa t-shirt for Ladies keluaran ini.

    1. KHAKI GREEN
    2. Mustard Yellow

    bersaiz M

    Pembayarannya bagaimana ?

  9. assalammualaikum w.b.t.

    Saya berminat untuk mendapatkan beberapa t-shirt for Ladies keluaran ini.

    1. KHAKI GREEN
    2. Mustard Yellow

    bersaiz M

    Pembayarannya bagaimana ?

    Asha – 019-3598936

  10. a salaamu aleikum,
    You’ve got some nice designs however I wonder if you make large sizes. Since moving to Malaysia, I have had to turn to tailors for clothing. Do you make shirts for sisters that are tall and thin?

  11. sya mnat ngn bju ni
    RF0011A – MAROON WITH LINING
    mcmnmne nk beli ye..
    bayaran cmne??
    tQ..

  12. sy tercari2 tshirt muslimah sblm ni, tapi tak
    jumpa. bila terbaca blog ni… sy terus
    tersenyum :D

    BOLEH TAK BUAT PEMBAYARAN MELALUI MAYBANK2U?

    email me.. hikarusweet@yahoo.com

  13. sy nak order 1 HELAI TSHIRT VP0034A-PALE VIOLET
    boleh buat pembayaran melalui maybank2u tak?

  14. salam nurul…
    kalau kite nak wat baju untuk kelas ..
    dalam 20 org…boleh tak???
    design n kaler yang same..
    n nurul boleh tambah tulisan atau tak kt shirt tu…
    tshirt 4 men ade tak??
    nak bayar camne???

  15. Salam, saya berminat untuk menempah t-shirt khas untuk kelab saya. Adakah mungkin bagi pihak nurul menghasilkan t-shirt dengan design tertentu (contohnya-meletakkan nama kelab di atas t-shirt berkenaan)? And is it possible for you to make a delivery to UK? Dan bagaimana pembayaran boleh dilakukan?

  16. assalamualaikum….
    sy berminat sgt dgn tshirt navy blue dan yg ats die…sy tgk code x de…so mcm mane nk tmph???ade lgi ke stock die????

  17. salam,

    tahniah di atas usaha ni.

    saya nak order 2 t-shirt ni: dua2 design sumayya

    MK0022A – Grey- saiz XL- rm38
    takde code – pink – saiz XL – rm38

    harap dpt feedback dr puan. wasallam

  18. aslmkum..

    nak tanya, klu berminat jd agen, ada diskaun/komisen x? and berapa minimum order?

  19. Assalamualaikum,

    saya pelajar IPT. Sdg mencari T-Shirt muslimah untuk di jual di tmpt saya. Ade x catelog yg boleh di download utk memudahkan tempahan dari kwn2. Mcm ne nak buat tempahan n bayaran?

  20. Assalamualaikum..sy nk tunjuk kn design sume tshirt ni kt kwn2 kat kolej.rasa nye ramai yg berminat nk tempah nnt.tp mcm mn sy nk tau design mn yg masih ada stok and yg mane dh habis stok..please hrp saudari dpt reply secepat mgkn..

  21. salam..

    boleh saya tahu emel pengedar?

  22. Salam,
    Saya amat berminat dengan t shirt muslimah nie..
    Tapi saya lebih berminat untuk melihat sendiri dan mudah untuk tukar atau terbesar saiz berbanding di website, kerana saya nie bersaiz besar agak sukar untuk mengukur saiz yang sebetulnya. Bolehkah sekiranya saya datang ke tempat anda

  23. assalamualaikum…
    sy berkenan dgn bju nie dn kalau bleh sy nk tempah..tp masalahnya sy tnggal di kuching,sarawk.
    mcm mane dgn cara pembayarannya dn penghantarnnya?
    boleh tak kalu sy tempah untuk 2 atau 3 helai shj?
    terima kasih krn sudi mmbaca..

  24. klu tempah byk2 dpt murah x?nk jual kt dak2 skola.so,ssh a klu mhl2.dok hostel sume.mle2 mntk 10 helai setiap dsgn(campor2 size.klu laku,amek lg.bleh er?dpt murh x?nk jual bwh program2 tertentu.byrn + pos cne ek?sy ni skola lg.xrti bank2 lg.huhu.tq!

  25. salam..
    sy berminat untuk dapatkan t-shirt labuh, kod PP0034A (peach) dan VP0034A(pink) saiz M, ada lagi tak? pembayaran bagaimana? adakah harga yg tertera termasuk kos penghantaran…? terima kasih

  26. salam….

    blh x saya dpt kan pic dia yg clear cikit,,,bab sy x tau baju nie cam ne jenis kain nye…sy bertubuh kecik,saiz s nye tu cam ne….

  27. Salam Nana Kairini

    Chk ur email …dah forward katalog ya
    jzk

  28. salam…
    saya berminat nak beli beberapa helai design anda, untuk dijual dikedai pakaian saya kat kuantan..harga borong berapa? boleh forward catalog x? kalau order boleh dapat dalam berapa lame?

  29. salam…
    sye ade beberapa soalan:

  30. salam…
    saye ade soalan
    1) saya beminat baju keluaranterbaru yang tidak mempunyai kod.. tlong emailkan harganya…
    2) saya seorang yang kurus tetapi tinggi
    saya mempunyai ketinggian 171 cm.. jadi apakah saiz yang sesuai untuk saya??

  31. Salam Amia..

    Terima Kasih
    Chk Email ya

    Jzk

  32. 1-GC0006A – KHAKI GREEN/CREAM

    Muslimah T-Shirt , single tone. Material – Fully combed 100% cotton

    Colour:Body :KHAKI GREEN

    Sleeve & Body underlay extensions : CREAM

    SAIZ – L BAHU 42 INCI KE?
    DAN
    VP0034A – PALE VIOLET

    Muslimah T-Shirt , Single Tone

    Material : 100% Cotton

    Saiz : L

    MASIH ADE STOK KE
    DAN CARA2 PENEMPAHAN

  33. assalamualaikum,

    ade kedai x di sekitar lembah klang??
    sbb ana lagi suke tgk depan2…
    atau perniagaan ni melalui internet sahaja??

    wslm

  34. salam,

    coral msih ada stok lgi tak?

  35. salam akak….nana berminat dengan baju2…
    ade x baju yang belah kat tepi?
    leh tak akak send katalog kat email?

    TQ

  36. Assalamualaikum….
    sy berminat dgn beberapa helai t-shirt, ada tanya dgn cik ina dr sumayya tp kebanyakannya x de saiz…..boleh cuba check t-shirt2 ni ada saiz @ x?
    -KW0031A(black & white)
    -GC0006A(khaki green)
    -GM0004A(apple green)
    -MK0022A(milange)
    -HA016(turquoise)
    semua saiz L
    tq…..

  37. salam…

    sy amat bminat utk jadi reseller di melaka.
    camne terms n conditions?
    hope can reply ASAP

  38. saya pun mcm fiza, berminat jadi agent..ade diskaun tak kalu ambik byk.tq..kalu nak dtg tgk sendiri kat mane..

  39. SALAM …SAYA NAK DAPAT KAN CATALOG JUGA BLEH KER..

  40. salam…saya berminat ngan HA004 yg blue colour..lau hantar ke perlis,brape kos?

  41. Salam..saya berminat nak beli..t shirt and stokin..
    cam ne ye?

    ada tak pengedar kat negeri kelantan?

  42. VP0034A – PALE VIOLET size M ada stock tak

  43. salam..
    camne nk jd agen?
    leh dapatkan katalog?

  44. Magenta n Green Apple (size S ) – CRIMSOM/CREAM (size L) ada stk tak pls reply Asap.

  45. salam,,
    klu kat kuching ader x kedainyerrr……..
    klu ader bleh x nak almt kedai n no tepon org yg menjual,,, tq,,,

  46. salam, saya berminat nak order t-shirt kod mk0022A dan GC0006A saiz m dan 3 stokin ibu jari… berapa kosnya skali kos penghantaran kat bandar sri damansara? …t.q

  47. aslmkum..kalau beli dlm bentuk stok byk,ada dibuat pgurangan harga x?

  48. kalu beli byk,ada pmotongan harga tak? dan braper kos penghantaran ke sarawak?

  49. harap pihak anda bleh balas di emel atau no phone sy…0139352532. terima kasih.

  50. Salam..ukhti, ana nak order..tapi leh sendkan katalog kat email ana..?? nadiahnaim@yahoo.com
    Syuqran

  51. salam..
    bole x emailkan sy katalog untuk sume design yg ade stok?sy b’minat untuk jd dealer dan bole x bg tau cmne care nye ye?

  52. Assalamualaikum,

    nak tanya…boleh tak bagi map untuk ke butik tersebut (seperti di alamat) kerana makcik duduk di lembah keramat.

  53. Salam, kat mana lokasi al jannah yang terdekat, saya di seri kembangan. Berminat untuk melihat sendiri di butik puan. Tolong beri alamatnya

  54. Salam.. I’m interested with GM0004A – APPLE GREEN, HAO13B – LILAC (CUFF) and MK0022A – MILANGE @ GREY/BLACK.. Wonder if you still have stock in ‘S’ size.. TQVM

  55. Salam. Saya berminat nak oder 1 x PP0034A, 1 , 1 x HA013B(cuff) dan 1 x BX0012A(cuff). Semua size XL dan cuff. Sila inform stock availability dan cara bayaran. Ade discount x?

  56. berminat nk jdi agen, ada katalod tk, berapa diskaun nye n berapa minimum oder?

  57. berminat jdi agen, berapa diskaun n berpa minimum oder, ada katalog tk? akak kat sbh.

  58. saya nak beli macamana caranya? nak jadi agent boleh tak?

  59. assalamualaikum
    sy berminat nak beli HA016-TURQUOISE ( S CUT )
    ade tak stok utk size XXL? brape cos penghantaran ke sarawak? ade design lain tak?

  60. Assalamualikum wbt
    alhamdulillah,jumpa jugak carik2 baju labuh mcm ni
    saya berminat nk order 2 helai ni
    both size M
    ada tak?
    -HA018 – SALMON PEACH ( S-CUT )
    -HAO13 – LILAC (NORMAL SLEEVES)

    May Allah grants His blessings buat business mcm ni=>

  61. Asssalamualaikum……
    saya nak tanya, macam mana nak dptkan baju ini dan macamana nak buat bayaran.

    satu lagi saya nak tanya…… ada kedai tak????

  62. Sy berminat bli blaus VP0034A, color pale violet saiz L & Ltd raya dsgn& flowery sumayya, color aqua saiz L. Dua2 ada saiz? Brp smua kena byr trmsk kos penghantaran? Klu transfr byrn hr ni, bila ble dapat pesanan? Mohon mklm balas sbb sdh sms ke nombor2 hp yg dinyatakn di atas tp xjwbn….tq..

  63. salam,, saya berminat nak order tolong hantar katalog…kalau boleh saya nak jadi pengedar…

  64. Salam..boleh tak order untuk penghantarn ke oversea? Kawan-kawan saya berminat untuk tshirt2 tu..dan saya nak catalog baju2 di atas ..terima kasih

  65. salam..
    saya berminat utk jual t shirt di sekolah ( nak jadi agen ), tp target sasaran saya lebih kepada muslimah y masih kecil dan dalam lingkungan awal 20-an. bolehkah saya dapatkan potongan kerana mungkin harga y dipamerkan agak jauh berbeza dngn harga t-shirt biase-takot kurang sambutan…
    jik boleh,anda boleh memberi maklum balas ke e mail saya. saya juga berminat utk dapatkan catalog dan jika boleh saya ingn melihat sample-live.
    sekian terima kasih

  66. asm,
    very nice design.
    I interested to be a reseller/agent, do I need to fulfill any ‘terms and conditions?
    TQ

  67. Salam Saya berminat untuk menjadi pengedar di utara bagaiaman saya nak ctc dan . tkasih

  68. Saya mencadangkan agar direka baju untuk ibu mengandung dan ibu yang menyusukan anak.

  69. PX 010A – PINK size 2XL ada stok tak?

  70. assalamualaikum…. sy bermint ngan t-shirt ni. mcm mana nak order n nak buat pembayaran. 0199790144

  71. salam, saya telah tempah t-shirt sumayya (apple green) pada april 2009. dan telah bankinkan melalui maybank2u pada 28 april sebanyak rm 43. tetapi sampai sekarang saya masih belum terima pesanan tersebut..harap ada tindakan segera untuk pesanan tersebut…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: